Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Always follow the sun!

Είναι γνωστό ότι η φύση έχει προικίσει αυτό το λουλούδι με δύο ιδιαίτερα χαρακτηριστικά: όχι μόνο το έκανε να μοιάζει με ήλιο, αλλά και να γυρίζει και να κοιτάζει τον ήλιο συνεχώς κατά τη διάρκεια της μέρας! Τι περίεργη σύμπτωση, ε;

Μα τι εκπληκτικό φυτό είναι τούτο, που κοιτάει τόσο θαρραλέα το φως, στέκει τόσο περήφανο και είναι τόσο χαρούμενο και αισιόδοξο; 

Καλέ, τι μου φωνάζουν αυτά τα ηλιοτρόπια εκεί κάτω;


Για την πρόκληση του Scraps 'n' Pieces του Μάη με θέμα Sunshine και φωτογραφία το ηλιοτρόπιο... 


Κι αν προσέξετε το στέμμα των ηλιοτροπίων μου, ίσως θυμηθείτε κάτι από τα παλιά... Είχατε ζωγραφίσει με αυτό το μαραφετάκι ποτέ;


Το είχα 1,5 χρόνο στο πακετάκι του, και να που ήρθε η ώρα του!

Κι επειδή είχα διάφορες ιδέες και για το Tresures του προηγούμενου μήνα, σας παρουσιάζω τη μία και μοναδική που κατόρθωσα να πραγματοποιήσω με την κόρη μου, αλλά δεν το έβαλα συμμετοχή, προφανώς επειδή παραείναι απλοϊκό... Πασαλείψαμε με γκέσσο το δισέλιδο, και με σφραγίδα τα χεράκια της "πατήσαμε" με ακρυλικό... Ένας τρόπος να κρατήσω τα χεράκια της όπως είναι τώρα... Άσε που, έτσι όπως αγγίζουν είναι πραγματικός θησαυρός... 


Καλημέεεεραααααααα!!!!

7 σχόλια:

  1. Κυριακούλα απίθανη σελίδα! φανταστικό quote! ...και λατρεύω τα ηλιοτρόπια σου!
    ...αλλά ερωτεύτηκα την σελίδα σου με τα χεράκια της μικρής! φανταστικό ενθύμιο!
    Καλό σαββατοκύριακο να έχετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κυριακούλα μου τη σελίδα αυτή όταν την είδα αμέσως σκέφτηκα οτι θα μπορούσε να είναι βγαλμένη απο εικονογράφηση παιδικού βιβλίου!! Είναι πραγματικά μοναδική και φτιαγμένη με μεράκι, ΜΠΡΑΒΟ σου πολύ ωραία δουλειά!!!
    Τα ηλιοτρόπια σου φυσικά κλέβουν την παράσταση, και αυτό το μαραφετάκι που λες μου θύμησε ένα παιχνίδι που είχα μαθήτρια το οποίο έχει μέσα πάνω απο 30 γραναζάκια( στρογγυλα, οβάλ, τετράγωνα .... ) και ΞΑΦΝΙΚΑ κατάλαβα οτι μπορώ να το ξαναχρησιμοποιήσω στο scrapbooking, μoυ έδωσες φοβερή ιδέα πραγματικα!! Οσο το σκέφτομαι ΤΟΣΟ απορώ γιατί το είχα παραπεταμένο στο υπόγειο.... !!!
    Και επειδή με έπιασε πολυλογία και αντί για σχόλιο θα γράψω έκθεση στο τέλος, ας σε ευχαριστήσω πολύ πολύ για τη συμμετοχή σου στο Scraps n Pieces και ευχαριστώ και για την ιδέα !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχαριστουμε για τη συμμετοχη σου Κυριακουλα και καλη επιτυχια σου ευχομαι!!! τα ηλιοτροπια σου ειναι φοβερα!!!! Αχ αυτο το μαραφετακι ...το θυμαμαι αλλα δεν ειχα ποτε δικο μου!!! κοιτα να δεις τι ομορφα που γινανε τα ηλιοτροπια με τη βοηθεια του!! μπραβο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κυριακούλα οι σελίδες σου μου αρεσουν πάντα, και αυτή δεν αποτελεί εξαίρεση. Ναι το gadjetακι αυτό είναι πάλι της μόδας - καλά έκανες και του έδωσες καινούργια ζωή. Εχουμε κι εμείς με τη μικρή μου ενα δυο τετοια και παίζουμε. Αλλά να πω την αλήθεια ποτε δεν θα σκεφτόμασταν να φτιάξουμε ηλίοτρόπια με αυτό. Είσαι πολύ μπροστά λεμε!

    Οσο για τη σελίδα με τα χερακια της κόρης σου, είναι πραγματι ανεκτίμητος θησαυρός, και πολύ χαιρομαι που είμαστε η αιτία που την εφτιαξες. Θα την κοιταει κι αυτή κάποτε μεγαλη και θα συγκινείται με το τι έκανε με τη μαμα της!!!!!!

    Ευχαριστούμε που επαιξες μαζί μας στο SnP!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αχ, είναι φανταστική η σελίδα σου Κυριακούλα!!! Τέλεια χρώματα, τέλεια τα ηλιολούλουδά σου!!! Μπράβο σου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κυριακούλα μου ειναι τελεια πραγματικα η σελίδα σου, λατρευω τις μαυρες λεπτομερειες σε ολα, κ οχι μόνο τα λουλούδια σου αλλα κ το σπιτακι μ αρεσει πολυ! Είσαι πολυ γλυκός ανθρωπος κ φαινεται ακομα κ στο πώς μιλάς για την μικρή σου με την οποία φτιάξατε την πιο γλυκιά ανάμνηση. Ευχαριστούμε που επαιξες μαζί μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή