Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Ένα Χωριό Γελάκια και δωράκι!

Γεια σας! Καιρός μου φάνηκε πως πέρασε από την τελευταία μου ανάρτηση και να είναι καλά η μαμά μου που μου κρατάει την μπέμπα αυτές τις μέρες... Σήμερα είμαι και λίγο λυπημένη για διάφορους λόγους, οι οποίοι λόγοι παραλίγο να εμποδίσουν τη σημερινή κατασκευή, αλλά με λίγη πίεση... αααααχ! Αλλά είμαι και χαρούμενη που τα κατάφερα να φτιάξω άλλη μία σπιτίσια κατασκευή, άλμπουμ αυτή τη φορά, που είχα ξεκινήσει το Σεπτέμβρη, αλλά είδα πως ήταν χρονικά πολύ υψηλός στόχος για την πραγματικότητά μου και το είχα παρατήσει... Αφορμή, η πρόκληση της Λένας να φτιάξουμε ένα μίνι άλμπουμ!
Δεν ξέρετε πόσο χάρηκα που το κατάφερα αυτό το συγκεκριμένο άλμπουμ... γιατί είχε σαφή στόχο από την αρχή. Να σας πω το στόρι όμως:
Το Σεπτέμβρη ήμουν σε φάση μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας με το θέμα του θηλασμού, με απίστευτο ξενύχτι, κούραση και ανασφάλεια του τύπου "έχω γάλα;" - παρόλο που ήμασταν στον τρίτο μήνα και το παιδάκι φαινόταν μια χαρά... ξέρετε, τα γνωστά...
Αποφάσισα, λοιπόν, να πάρω το τέκνο μου και να μείνουμε για λίγο στο χωριό μου, την Αμαλιάδα, να με βοηθήσουν λίγο οι δικοί μου, που ήμουν για τα κλάματα! Έτσι, στις 31 Αυγούστου, μας πήγε ο Παναγιώτης - ο άντρας μου- και μας γύρισε περίπου 3 εβδομάδες μετά. Ο ίδιος, βέβαια, ερχόταν στα ενδιάμεσα σαββατοκύριακα. Κι επειδή ήξερα πως θα του λείπει τρελά το παιδί, τα πρωινά που ξυπνούσαμε με την μπουμπού και είχε όρεξη, τη γαργαλούσα και προσπαθούσα να πιάσω καμία καλή και σταθερή πόζα να στείλω στον μπαμπά της. Καμία φορά και το βράδυ, του έστελνα με το παιδί να κοιμάται, που ήταν τόσο όμορφο και για πολλά φιλάκια!
Προφανώς, οι περισσότερες είναι κουνημένες και η φωτογραφική μηχανή του κινητού μου ψιλο - μάπα...
Ωστόσο, πίστευα πολύ πως θα χαιρόταν ο μπαμπάς και το έκανα με πολύ αγάπη, παρόλο που και πτώμα ήμουν και ήθελα κανένα μισάωρο...
Έτσι, επέλεξα κάποιες από αυτές και σας τις παρουσιάζω σήμερα με πολύ χαρά στο κατάλληλο - νομίζω - αλμπουμάκι με τίτλο "Ένα χωριό γελάκια!". Μόνο που είχε συννεφιά σήμερα, και οι φώτος ίσως είναι λίγο σκοτεινές...

Μια φορά, λοιπόν, κι έναν καιρό, ήταν ένα όμορφο χωριουδάκι, που ήσυχο φαινόταν... Λουλούδια και πεταλούδες το στολίζουν, και λίγα συννεφάκια το δροσίζουν (οκ, έμπλεξα λίγο τις εποχές...)


Αλλά, αν στα σπίτια πλησιάσεις, από τα παράθυρα και τις πόρτες παιδικά γελάκια θα ακούσεις και θα τα χάσεις...




Κι αν πιο μέσα προχωρήσεις, καλύτερα θα δεις, παιδικά γελάκια να ευχαριστηθείς!

Κι ένα παιδάκι κάνει νανάκι (θα βάλω μερικά νανάκια ακόμα...)



 Και πιο κοντά, ένα παραθυράκι που κλείνει με πασαλάκι...



Κι ένα μίνι - μίνι αλμπουμάκι περιμένει, πεταλούδα διπλή έχει κολλημένη (ίσως φαίνεται στη μεγέθυνση, ότι έχω κολλήσει κι άλλα φτεράκια στις πεταλούδες, έτσι για τρισδιάστατη τσαχπινιά)!


Και το μίνι-μίνι αλμπουμάκι ξεδιπλώνει, συνεχόμενα γελάκια φανερώνει...


Μα τα γελάκια είναι πολλά και το χωριό δεν τα χωράει, γι αυτό τσεπούλες μεγάλες έφτιαξα, κι άλλα γελάκια (και μερικά νανάκια) έκρυψα...



Και πιο κοντά, η παιδική χαρά, κι ένας ήλιος, μοναδικός.....


Και "λίγες" ακόμα πεταλούδες, που τόσο αρέσουν στη μαμά...


Φαντάζομαι να καταλαβαίνετε πως η λέξη "χωριό" του τίτλου έχει πολλαπλή σημασία! "Πολλά γελάκια", "γελάκια στο χωριό" και "άλμπουμ που μοιάζει με χωριό"...
Μένει να γράψω τις ετικέτες κυρίως, αλλά σε λίγο ξαναφεύγουμε για Αμαλιάδα! Οπότε, επιστρέφω στο χαρτονένιο χωριουδάκι, αφού επιστρέψουμε από το πραγματικό...
Τα χαρτονένιο άλμπουμ είναι από τη Σφραγιδομανία και τα χαρτιά κυρίως από τη Λένα (Jillibean soup κ.α.)
Εύχομαι να σας άρεσε!

Και επειδή μ' αυτά και με κείνα κόντεψα και η ίδια να ξεχάσω τα γενέθλιά μου, που τα είχα στις 10 του Μάη, ένα μικρό δωράκι από μένα με πολύ αγάπη. Σχεδόν έτοιμο αλμπουμάκι (το είδατε στης Λένας πρόσφατα), αντίστοιχα ταιριαστά διακοσμητικά και θα δω τι άλλο θα βάλω από κορδελίτσες...
Να σας πω, πήρα λίγο μάτι από το εσωτερικό του και μου φάνηκε πολύ ταξιδιάρικο και πολύ unisex!


Απλά αφήστε μου ένα σχόλιο (ένα, μη με μπερδέψετε με δεύτερο, οκ?) μέχρι τις 22 Μαΐου.

Φιλάκια και καλό σκ!
Α. Και να χαμογελάμε! Είναι το καλύτερο αντικαταθλιπτικό!

18 σχόλια:

  1. Πάαρα πολυ όμορφο μίνι άλμπουμ!!!Πολύ προσεγμένο και διακοσμημένο με μια καταπληκτική φατσούλα!
    Σε ευχαριστώ πολύ για την συμμετοχή σου στο διαγωνισμό!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πλάκα κάνεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Είναι απίστευτο!!!!!!!Έχω σκάσει από την ζήλια μου(με την καλή την έννοια!!)Θέλω και εγώ!!Φανταστικό!Θησαυρός!Είχες γενέθλιά και δεν το ήξερα ταυράκι μου!Πολύχρονη!Να είσαι γερή δυνατή να χαίρεσαι την οικογένεια σου!Πάρε με όποτε μπορείς!Φιλακια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το χωριουδάκι σου είναι πανέμορφο τα χρώματα, το σχέδιο!!!Αλλα το χαμογελαστό μωράκι σου κλέβει την παράσταση!!!Να σου ζήσει και ευχαριστούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τι υπεροχο αλμπουμ !!!! Με τι λεπτομερεια και τι υπεροχα χρωματα!!!!
    Να χαμογελαμε !!!!
    φιλια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φανταστικό αλμπουμ και τι υπέροχη η περιγραφή σου!!!!
    Να τα εκατοστήσεις και να χαίρεσαι το μωράκι,γερό και ευτυχισμένο να το βλέπεις να μεγαλώνει!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είναι υπέροχο το "χωριουδάκι" σου. Εύχομαι να είναι πάντα γεμάτο με χαμόγελα!!! Πολλά συγχαρητήρια για την εκπληκτική δουλειά που έκανες! Έγινε φανταστικό το άλμπουμ σου. Και με την ευκαρία, χρόνια σου πολλά και ότι επιθυμείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φανταστικό το αλμπουμ σου !Κια τα χαρτια υπέροχα τα ειχα παρει και εγω!!!!Πολύ γλυκεια ιδεα !!!Χαρούμενα γενεθλια και σε εσενα!Εγω εχω αυριο..χιχιιχι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φανταστικό!!! Πολύ ομορφο σχήμα και ωραία διακοσμημένο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΓΕΙΑ ΣΟΥ! ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΑ ΚΑΛΑ Ε ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΠΟΙΗΤΗΚΑ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΣ ΜΑΣ ΤΑΞΙΔΕΨΕΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟ. Μ Π Ρ Α Β Ο!!!!! ΤΕΛΕΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Είναι τόσο πρωτότυπο και πανέμορφο!!!!!!!!!!!! Μπράβο!!!! Τέλειο!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΟΙ πρώτοι μήνες με το μωρό είναι κάπως!Προσωπικά,είχα σαλτάρει μέχρι να βρω τους ρυθμούς μου αλλα τελικά όλα καλά! Χρόνια Πολλά,να τα εκατοστήσεις με υγεία! όμορφο το δωράκι,ευχαριστούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πολύχρονη Κυριακή μου και να 'σαι πάντα γερή και γεμάτη χαρά! Τα έχω χάσει με το αλμπουμάκι! Είναι τέλειο! Αιτούμαι την άδεια να κλέψω την ιδέα... Καλή επιτυχία και πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πολύ χάρηκα που βρήκα το blog σου... το αλμπουμάκι είναι πραγματικά εξαιρετικά πρωτότυπο και πανέμορφο, τόσο ξεχωριστό... μπράβο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εξαιρετικό και πολύ χαρούμενο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Χρονιά πολλά βρε παιδί μου!!! Τι έχω πάθει και αργώ στις ευχές μου; Είναι βγαλμένες μέσα από την καρδιά μου όμως!!! Να χαίρεσαι το Πετρουλάκι σου και να το δεις να μεγαλώνει και να διαπρέπει!!!! Το αλμπουμάκι σου είναι πανέμορφο. Περίτεχνο και πολύχρωμο γεμάτο υπέροχες φωτογραφίες!!! Σε φιλώ κοριτσάκι μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πραγματικά ε΄΄ναι ότι πιο ΄πμορφο έχω δει!Συγχαρητήρια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αχ αυτη η αγωνία αν έχεις γάλα...! Τεσσάρων μηνών ο μπεμπης μου κι εγω την έχω ακόμα!
    Το αλμπουμακι σου είναι ένας πολυ γλυκος θησαυρός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Τόσο όμορφο αλμπουμάκιδεν εχω ξαναδεί!!!!καταπληκτικές οι φωτο του μικρου σου!!να το χαίρεσαι το μωρουλινι σου!!ΜΠΡΑΒΟ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή