Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Girl, you are amazing, just the way you are!

Καλή σας μέρα!

Ελπίζω να εκμεταλλευτήκατε το ηλιόλουστο σαββατοκύριακο και να βολτάρατε! Εμείς, πλέον, έχουμε αρχίσει να επισκεπτόμαστε συχνά την παιδική χαρά, γιατί πολύ μας αρέσει! 
Έχω τόση διάθεση για ήλιο, καφεδάκια και εκδρομούλες!!! Φαντάζομαι δεν είμαι και η μόνη!

Αυτή τη φωτογραφία της Πετρούλας μου από την προηγούμενη ανάρτηση πολύ την αγάπησα (άλλωστε είναι από τις λίγες after bloom που χαμογελάει το καψερό) και είπα να τη βάλω σε σύνθεση! Νομίζω είχα μαζέψει πολύ κούραση στις προηγούμενες εβδομάδες και κάπου έπρεπε να ξεσπάσω... Άνοιξα, λοιπόν, για πρώτη φορά το κουτί με τη βελατούρα (νομίζω λέγεται και γκέσο) και είπα να γίνω λίγο άτσαλη, αν και η μέρα που τραβήχτηκε η φωτογραφία ήταν επίσημη...  

Αφορμές για αυτή τη σύνθεση έχω πολλές, τελικά... Η πρώτη και βασικότερη είναι η τιμητική συμμετοχή μου στη σχεδιαστική ομάδα του Bird is the Word για τη διάκριση των καρδιών μου... Οι λέξεις - κλειδιά αυτή τη φορά είναι "look"/"see"... - Wendy thanks for the honor!

Δεύτερη αφορμή ένα τραγούδι που έχω αγαπήσει πάρα πολύ, για την απλότητα και την γλυκύτητα  του στίχου του, αλλά και τη μελωδία του, τη φωνή του τραγουδιστή, ακόμα και το βίντεοκλιπ του... Just the way you are... Νομίζω πρέπει να είναι από τα λίγα ρομαντικά διαμαντάκια που κυκλοφορούν τελευταία. Και πολύ ήθελα να το χρησιμοποιήσω σε σύνθεση (ίσως να το επαναλάβω...). Περιέχει μάλιστα και τις παραπάνω δύο λέξεις, οπότε όλα μέσα! Έτσι, μπορώ να συμμετέχω και στο challenge του The Studio Challenges: Song Title

Για όλα αυτά, εκμεταλλεύτηκα και το υπέροχο σχέδιο της Ελίνας στο Get Creative... Οπότε συμμετέχω και στο αντίστοιχο challenge...


Τα χαρτιά είναι από το kissing boot της Λένας, με τα υπέροχα στολιδάκια... 
Όλο λέω να δοκιμάσω το στυλ simple and clear, αλλά ειδικά το clear μέχρι τώρα δε μου κάθεται... Θέλω χρώμα παντού. Επίσης, μου αρέσει να χρησιμοποιώ "αντίθετα" χρώματα, ή ένα χρώμα που θα ξυπνάει διακριτικά την εικόνα. Εδώ, το κίτρινο. 
Και ορίστε το αποτέλεσμα... 


Έκανα embossing στην ξύλινη καρδούλα με το Antiqueties Chinese Red, και έριξα και λίγη βελατούρα πάνω της, αλλά και στα λουλουδάκια.


Οι στίχοι που έχω αποσπάσει από το τραγούδι, γιατί ταιριάζουν στο παιδάκι μου γάντι...



Και κλείνω με το ομώνυμο τραγούδι!
Να έχετε μία υπέροχη μέρα!
(Γιατί μόλις μου θύμισα μετεωρολόγο;)




12 σχόλια:

  1. Κυριακή, καταρχάς μπράβο για τη σελίδα είναι αρμονική, ανοιξιάτικη, κοντά στο σκετς!! Τρελαίνομαι για το συγκεκριμένο τραγούδι και χαίρομαι που το βλέπω και σε σύνθεση!! Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. such a cute and lovely layout! thank you for joining us at get creative. channa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πολυ ομορφη σελιδα!!!ευχαριστουμε πολυ για τη συμμετοχη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Love the song !!! Love your layout even more !!! Fabulous work, gorgeous colours, fun photo and beautifully crafted thank you so much for sharing with us at Get Creative.

    Marie

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Congratulations on the guest design team position!!!!!!!!!!
    your layout is lovely so flowery and pink!!!!!
    hugz
    irini

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χριστός Ανέστη Κυριακούλα! Συγχαρητήηηρια για την διάκριση σου!!!!! Η σύνθεση σου είναι άψογη!!! Τα έχεις συνδυάσει όλα τόσο όμορφα, μπράβο σου!!!! Και η κορούλα σου είναι μια πολύ γλυκιά κουκλίτσα, να την χαίρεσαι! Ευχαριστούμε πολύ που έπαιξες μαζί μας στο Get Creative!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μου φαίνεται ότι αυτή την ανάρτηση εγώ την είδα όταν δεν έπρεπε!Φοβερή!!Και η Πετρούλα μια ζωγραφιά!
    Καλή επιτυχία!
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. This is just darling. I love how you incorporated the journaling on the page.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. What a great page, love the photo and the perfect song to go with it :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. What a cutie! Thanks for playing with us at Get creative!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σας ευχαριστώ όλες πάρα πολύ για τα γλυκά λογάκια! Να είστε καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή