Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Η βάφτισή μας - Μέρος Β΄

Εκτός από τις προσκλήσεις και τις μπομπονιέρες, αλλά και το ευχολόγιο που θα σας παρουσιάσω σήμερα, πρέπει να αναφέρω το γλυκάκι μας, που ήταν φυσικά - τι άλλο;- γλυκό του κουταλιού φράουλα από τα χρυσά χεράκια της κουνιάδας μου, της Ανθής...Πεντανόστημο και πάνω από το παγωτό που είχαμε για μετά το φαγητό... τέλειο! Και κουκλί στην εμφάνιση, ε; Δεμένο από την ίδια και τα ανίψια μου, τη Σύλια και το Γιάννη!

Τα υλικά και πάλι από το e-shop gamoy, για όποιον ενδιαφέρεται!

Και περνάμε στο ευχολόγιό μας, το οποίο το έφτιαχνα μέχρι τελευταία στιγμή στις 2.00 το βράδυ... Εδώ οφείλω να ευχαριστήσω και τα κορίτσια της Σφραγιδομανίας, που είναι τόσο υπομονετικά και ευγενικά! Μου έστειλαν έτοιμες κομμένες φράουλες σε χαρτόνι και κανσόν, που τα εμπλούτισα με χαρτιά του Berrilicious kit της γλυκύτατης Λένας μας! Το Big Shot επίσης, πάλι δούλεψε με επιτυχία! Και ορίστε το αποτέλεσμα!








Ίσως το διορθώσω και εμπλουτίσω λίγο ακόμα, ίσως και όχι - θα δω!

Να σας πω πως ενώ περίμενα να δω τσαλαπατημένα από παιδικά ποδαράκια τα τσαντάκια μου, ούτε ένα δεν είδα κάτω! Και το ευχολόγιό μου το προσέξανε, παρόλο που άλλαξε πολλά χέρια! Το παρέλαβα σε πολύ καλή κατάσταση, με πολύ μικρές απώλειες όπως ίσως φαίνονται στις φωτογραφίες, όπως κουνημένο γράμμα και χαμένη περλίτσα από το εξώφυλλο και αποτυπώματα από παιδικά λαδωμένα χεράκια και από ένα... μπιφτέκι που ανακάλυψε το φαινόμενο της ελεύθερης πτώσης και προσγειώθηκε σε μία σελίδα! Αλλά κι αυτά καλοδεχούμενα αναμνηστικά είναι! :)))))

Πάντως, ο κόσμος φάνηκε πολύ να εκτιμάει το ότι όλα αυτά ήταν χειροποίητα! Με ρώταγαν και με ξαναρώταγαν, ακόμα και για απλά πράγματα - για μας- όπως η δαντελίτσα στην πρόσκληση! Τα δε βαζάκια μόνο που δεν τα γλύφανε!

Ευτράπελα:
1. Η εκκλησία δεν είχε νερό ζεστό, αλλά, οκ, πήραμε μπετόνια! Αλλά δεν είχε και ρεύμα τελικά, οπότε να είναι καλά η γειτόνισσα!
2. Ο παπάς με πέρασε για τη νονά, εγώ από το άγχος μου έκανα ότι μου έλεγαν και.... παραλίγο να βαφτίσω εγώ το παιδί μου!

Πω πω, αυτές τις μέρες μου βγαίνει πολύ κούραση...

Βλέπω κάποιες φωτογραφίες που μου στείλανε κάποιοι δικοί μου και κλαίει το Πετρουλάκι μου και στενοχωριέμαι να τις βλέπω. Γι αυτό θα κλείσω το Β' Μέρος με μία φωτογραφία της που έβγαλε η κολλητή μου η Εύα, αφού κοιμήθηκε και έφαγε το τσουπί μου! Το κουκλάκι μου! Το φόρεμα με τρέλανε! Επιτέλους, για πρώτη φορά φάνηκε πως είναι κορίτσι!!!)


Αν βρω και καμία άλλη φωτογραφία, κυρίως από τον υπέροχο εξωτερικό χώρο της εκκλησίτσας, όπου είχαμε τέντες και cetering θα προχωρήσω σε Γ' Μέρος!
Θέλω πολύ να τα μοιραστώ μαζί σας!

Καλή σας νύχτα!

5 σχόλια:

  1. Να σου ζήσει το κουκλάκι σου!!! Είναι πραγματικά πανέμορφη με το τελειο φορεματακι της!!! Πολύ όμορφο και το ευχολόγιο! Μπράβο!!! Καλοφωτιστη και καλότυχη να είναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 'Aν και σπάνια αφήνω σχόλια σε blog ενώ παρακολουθώ δεκάδες, η φωτογραφία της κορούλας σου με έβαλε στον πειρασμό! Εύχομαι ο,τι καλύτερο για την κορούλα σας και πάνω απ' όλα υγεία. Είναι πανέμορφη!!! Το φορεματάκι καταπληκτικό και όλα τα της βάφτισης πολύ προσεγμένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχω μείνει άφωνη!!Πότε τα πρόλαβες όλα αυτά???Παραμυθένια βάφτιση!Βέβαια το πιο όμορφο από όλα είναι το μουτράκι της Πετρούλας!Κουκλίτσα!Και με το φορεματάκι σαν κουφετάκι είναι!!Υπέροχη!Να μου την φιλήσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ααααα!!! Πώς μεγάλωσε έτσι το κοριτσάκι μας!!!! Καλοφώτιστο και καλότυχο να είναι το πουλάκι μου!!! Η μαμά της απ'ότι φαίνεται θα φροντίζει πάντα για τα πάντα και μάλιστα με πολύ μεγάλη επιτυχία!!! Μπράβο σου κοριτσάκι μου! Έκανες εξαιρετική δουλειά σε όλους τους τομείς!!! Να το χαίρεσαι το αστεράκι σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να είστε καλά κορίτσια! Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή