Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2014

Daily Diary Dec 13/ Ημέρες 20η - 31 (+1)

20η ημέρα: Το δώρο μου ήρθε... Ξενυχτάμε πειραματιζόμενες...
Φακελάκι με επεξηγηματικά tags ξανά...

Πορτάκι από δω, πορτάκια από εκεί...
Το σκραποβάζο μου με ντόπιους ξηρούς καρπούς... Το είχα δει παρόμοιο στο ίντερνετ και έπρεπε να φτιάξω και να στείλω οπωσδήποτε!!!!


Οκ, βασιλόπιτα με m&m's δεν πρέπει να έχετε ξαναδεί!!!


Τι θέλω από τη νέα χρονιά;

Οπισθόφυλλο και το πάχος του ημερολογίου, που να φανταστείτε το πιέζω στη φώτο να κλείσει, αλλά δεεεεεεεενννννννννννν!!!!


Συνοψίζοντας: Έψαξα αρκετά με το πώς θα γεμίσω τις μέρες και θα τις κάνω, όσο γίνεται, πιο γεμάτες και ενδιαφέρουσες, το Πετρούλι μπήκε με όλα αυτά από πολύ νωρίς στο πνεύμα των Χριστουγέννων, μια και έμαθε για τον Αγ. Βασίλη, το Ρούντολφ, το Χριστούλη, τα δώρα, τα κάλαντα, κάναμε για πρώτη φορά μαζί μικροκατασκευές (αν και δεν ήμουν και τόσο χαλαρή σ' αυτό πάντα) και το χάρηκε πολύ, και κατέγραψα και κομμάτια της απλής καθημερινότητας που μπορεί να είναι και απλά, χαλαρά ή και βαρετά...

Συμπέρασμα: Το πήρα με ζήλο από την αρχή τούτο το project...Νομίζω είναι ό,τι πιο ουσιαστικό και, ταυτόχρονα, ό,τι πιο χύμα (αν και συνολικά αρκετά χρονοβόρο) έχω φτιάξει! Αφού και όταν το τελείωσα σκεφτόμουν "τι ενδιαφέρον θα κάνουμε σήμερα;".

Βέβαια, μετά τις γιορτές η καθημερινότητά μου έχει γεμίσει τόσο πολύ, που δεν έχω σχεδόν καθόλου χρόνο για μένα!!! Ναι, η Πετρούλα γίνεται πιο ανεξάρτητη, αλλά ο μπέμπης έχει γίνει βδέλλα!!!
Βασικά, τα έχω δει όλα!!!! Βλέπω τα υλικά και τα εργαλεία μου και αναρωτιέμαι, θα μπορέσω ποτέ να τα ξαναπιάσω ή τζάμπα τα πήρα όλα τούτα και μου πιάνουν και χώρο;;;;;;;;;;;;;;;

Ελένη Γκρατσία σ' ευχαριστούμε πολύ για την όμορφη ιδέα, τη συνεχή εμψύχωση και ανατροφοδότηση μέσω του Scrap Your Christmas!!!

Αν είχες την υπομονή να δεις όλες τις φώτος και να φτάσεις ως αυτή τη γραμμή, ε, τότε χαρά στην υπομονή σου!!!

Φιλιά πολλά πολλά!!! 

1 σχόλιο:

  1. Συμφωνώ απόλυτα για το χρονοβόρο Κυριακούλα μου αλλά πιστεύω το αποτέλεσμα σε δικαίωσε!
    Πανέμορφο έγινε!Και του χρόνου κοριτσάκι μου!
    Να είσαι γερή να φτιάχνεις κειμήλια για την οικογένεια σου!
    Σε φιλώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή