Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

Protect your Soul...!

Ήταν κάπως έντονος αυτός ο μήνας... Και όταν τα συναισθήματα προκαλούνται να βάλουν... φτερά... ε, να τι μπορεί να προκύψει... ;)



Για το Scraps n' Pieces του Οκτώβρη με θέμα όμορφο θέμα και χρώματα...

 


Φιλιάαααα!!!!

5 σχόλια:

  1. Κυριακούλα .....!!! Τι π-α-ν-έ-μ-ο-ρ-φ-η σελίδα είναι αυτή!!! Εχω ενθουσιαστεί τοοοοσο πολύ!! Φοβερή η έκφραση στο πρόσωπο ... τοσο συγκινητική !!! Τα έντονα συναισθήματα σου ( ...τα οποία ελπιζω αν ήταν για κάτι δυσάρεστο, τώρα να έχουν ηρεμήσει...) αποτυπώνονται ξεκάθαρα στη δημιουργία σου. Λατρεύω το παγώνι σου και τον τρόπο που τυλίγεται και ξετυλίγεται γύρω απο το κορίτσι, είναι μια υπέροχη δουλειά, μπράβο σου! Ευχαριστούμε πολύ που έπαιξες μαζί μας, πολλά φιλιά !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κυριακούλα μου εύχομαι να έχουν φτιάξει κάπως τα πράγματα...η σελίδα σου πάντως με άφησε με ανοιχτό το στομα..ΜΟΝΑΔΙΚΗ! Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σου στο SnP!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απλά υπέροχη! μ' αρέσει απίστευτα όλη η δημιουργία σου αλλά αυτά τα μελαγχολικά μάτια με έχουν στείλει! Μπράβο κοριτσάκι μου, συγχαρητήρια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κυριακούλα μου, εκτός απο ταλαντούχα δασκάλα μαθηματικών, είσαι και φοβερη art journaler. Θα σε φερνω παραδειγμα στις ταξεις μου όταν προσπαθω να εξηγήσω το τι σημαίνει αποτυπώνω τον ψυχισμό μου στο χαρτι . Σκίζεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βρε κορίτσια, με συγκινείτε με τα σχόλιά σας!!! Ευχαριστώωωω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή