Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Καρτούλες για το Get Creative!

Για την πρόκληση της Νατάσας: Watercolor pencils, λίγο zentagnle και ελάχιστο γκλίτερ...
Για την πρόκληση της Ράνιας: Κολάζ με κομμάτια από τη γνωστή κουκλίτσα λίγο masking και λίγο stamping...Για την πρόκληση της Chanas: Ξηρό ανάγλυφο σε φύλλο αλουμινίου από κουτάκι αναψυκτικού και τα υπέροχα alcohol inks στο πρώτο μου πείραμα επηρεασμένο από tutorial της Μυρτώς. Με αυτήν την κάρτα συμμετέχω και στο Scrapbooking in Greece, όπου ζητείται οτιδήποτε συν κάτι μεταλλικό...Χαιρετώ σας!

11 σχόλια:

 1. Κυριακούλα, πολύ όμορφες κάρτες και οι τρεις!!! Το doodling καταπληκτικό! Ευχαριστούμε για τις συμμετοχές σου στο Get Creative!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. wow wow wow....what beautiful cards I especially loved the embossed card!! fabulous fabulous creations!
  Thanks so much for playing along with us at Get Creative
  hugz
  irini

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Πωπωωω....τι υπέροχη είναι αυτη η μεταλλική κάρτα!!!!! Δηλαδή όλες είναι ωραίες , αλλά αυτή η τελευταία κλέβει την παράσταση!!! Ξετρελάθηκα!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Amazing all three of them !!!!! you are such a talented lady good luck with the challenges.

  Marie

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Τι λες τώρα!!!Τι έχεις φτιάξει Κυριακούλα μου???
  Έχω πάθει!Φοβερή δουλειά!
  Γεια στα χεράκια σου!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Εντάξει έχεις σολάρει φιλενάδα στις προκλήσεις των καρτών! Αυτή δε με το μεταλλικό είναι το κάτι άλλο για ένα περίεργο λόγο μου φέρνει στο μυαλό βιτρώ! Σε ευχαριστουμε που έπαιξες μαζί μας στο SIG ;)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Απίθανες οι καρτούλες! Μπράβο Κυριακούλα! Χαίρομαι που ερμηνεύτηκες από το βίντεο μου, αλλά τα χεράκια σου το μεταμόρφωσαν! Ευχαριστούμε που έπαιξες μαζί μας στο ScrapGreece!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Πανέμορφες!!! Τελειο αποτέλεσμα και στις 2 τεχνικες! Σε ευχαριστούμε που έπαιξες μαζί μας!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Όλες είναι φοβερές! Τι να πρωτοσχολιασει κανείς?? Μια και μια απίστευτες είναι όλες. Σε ευχαριστούμε πολύ για την συμμετοχή σου στο get creative!
  όλγα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Amazing card!! loving the colors and the embossing folder. thank you for joining my challenge at get creative. channa

  ΑπάντησηΔιαγραφή