Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

2 + 2

Καταλαβαίνω πλέον γιατί ο κόσμος έχει πορωθεί με το art journaling... Κάνεις τα πειράματά σου, αποτυπώνεις τις σκέψεις σου, τα συναισθήματά σου με τεράστια ελευθερία!!! Και χωρίς απαραίτητα να χρειάζεται να εξηγήσεις κάτι! Ας το μεταφράσει ο καθένας όπως θέλει, ανάλογα με τις δικές του σκέψεις και τα δικά του συναισθήματα... Φαντάζομαι, άλλωστε, αυτή είναι και η γοητεία της τέχνης!

Δύο δισέλιδα αντιθέσεων ακολουθούν...
Στο πρώτο τα πράγματα είναι μάλλον αρκετά σαφή.
Στο δεύτερο πιο ασαφή, οπότε επιδέχεται πιο ελεύθερη μετάφραση...
Να το πρώτο...




Και το δεύτερο, το "περίεργο", με τα "αταίριαστα" χρώματα...


Τώρα, αν βλέπετε και κανένα λαθάκι στα αγγλικούλια μου - πάντα το έχω μια έγνοια -, αλλά, βρε παιδί μου, δε μου βγαίνει ελληνικά, τόσο που θέλω!
Ωστόσο, αυτή η ιδέα που δουλεύει η Ελένη (καλά, πόσες τεχνικές μαθαίνεις μόνο από αυτό το κορίτσι!!!) με τα γράμματα και το αγγλικό λεξικό, πολύ θα ήθελα να το κάναμε και στα ελληνικά!

Φιλιά πολλά και καλό μήνα!

7 σχόλια:

  1. Αααα θα μας τρελάνεις εσύ!!Κυριακούλα μου είναι υπέροχα!Σας ζηλεύω όλες εσάς με που ασχολείστε με αυτά αλλά τι να κάνω που δεν το έχω καθόλου!!
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι σελίδες σου είναι πολύ όμορφες!!! Αταίριαστα χρώματα δεν βλέπω. Τα σκίτσα σου είναι τέλεια και το θέμα είναι να το διασκεδάζεις!!! Πολλά φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα μας τρελάνεις όντως όπως λέει και η Μαρία!!!! Καταπληκτικές οι σελίδες σου Κυριακούλα!!!! Είδες λοιπόν; Είναι μέχρι να το δοκιμάσεις... μετά κολλάς! Αυτή ακριβώς η ελευθερία που λες, σε συνδυασμό με την έκφραση των συναισθημάτων σου είναι τρομερή απελευθέρωση!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ουάου!!!!!!!!!!!!!! Όπως είπε και η Μαρία, κι εγώ σας ζηλεύω! Μου φαίνεται τεράστιο θέμα το art journalling... θαυμάζω όλο το στήσιμο και ιδιαίτερα το πώς έφτιαξες τα σύννεφα!!! μπράβο σου, Κυριακούλα, είναι πανεμορφα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φιλενάδα μου συγχαρητήρια για την διάκριση σου στην πρόκληση μας!
    Πάντα τέτοια!Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Απίθανο! Και μπορείς να το κάνεις και με ελληνικό λεξικό ;-)
    Η Νατάσα το κάνει με ένα ισπανικό, που το ξανασκέφτηκε πριν το στείλει στην ανακύκλωση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή