Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

"Χρόνια Πολλά, Σάντυ" κ.α.!

Γιορτάζει την επέτειο του μπλογκόσπιτού της (και όχι μόνο) η γλυκιά η Σάντυ και χαρίζει δωράκια σε δύο τυχερές! Κι εμείς τις χαρίζουμε τις ευχές μας! Σ' ευχαριστούμε, Σάντυ, και χρόνια πολλά για όλα τα όμορφα πράγματα της ζωής σου που κλείνουν χρόνο αυτό το μήνα!

Επίσης, να ευχαριστήσω το Get Creative που ξεχώρισε τις συνθέσεις μου "Searching the world" και "Mom, I 'm growing fast!" στα challenges του προηγούμενου μήνα!

Λοιπόν, να σας πω κι αυτό: Ανέλαβα project στο σχολείο με τους ενήλικες που όπως σας είχα πει δουλεύω, με θέμα "Ανακύκλωση υλικών - Μεταποίηση αντικειμένων"... Θα πραγματοποιείται κάθε Τρίτη απόγευμα. Φυσικά, οι ιδέες είναι άπειρες, και σχεδόν δύο χρόνια που το ψάχνω το θέμα, κάτι έχω αποκομίσει... Αλλά αν έχετε κάποια συγκεκριμένη ιδέα, ή ακόμα αν κάποια μένει κοντά στο γυμνάσιο Λεχαίου και θέλει να έρθει να μας δείξει ιδέα από κοντά (εθελοντικά, παρακαλώ, αφού λεφτά... υπήρχαν...) κάποια στιγμή, θα χαρώ πραγματικά πάααααααρα πολύ!!!

Δε θέλω να σας εκμεταλλεύομαι κι άλλο, αλλά θα το κάνω... Αν ξέρετε και κανένα χορευτή παραδοσιακών, μουσικό, ή γνώστη μαγειρικής, πάλι θα τον χρειαζόμασταν για τα άλλα μας γκρουπάκια (είπαμε, μόνο, λεφτά... γιοκ!)

Αφού το κράτος δεν ενδιαφέρεται...

Νιώθω πως αυτή η χώρα παραλύει... Αλλά ακόμα υπάρχουν πυρήνες αντίστασης να μας κρατάνε λίγο αισιόδοξους- ΕΥΤΥΧΩΣ!

Καλή δύναμη σε όλους!!!

2 σχόλια:

  1. αχ ! μονο αυτο θα πω κ δεν θα γκρινιαξω αλλα θ προσπαθησω να σε βοηθησω!επειδη κ εγω εδω που μενω(κερκυρα) εχει δημιουργηθει το εναλακτικο πολιτιστικο εργαστηρι και διδασκονται δωρεαν μαθηματα, εγω εκει διδασκω το μαθημα cheap art που κανουμε διαφορες χειροτεχνιες . αν θελεις στειλε μ πιο αναλυτικα τι αρκιβως θα ηθελες σαν ιδεες για τ μαθημα σ για να δω πως μπορω να σε βοηθησω. στειλε μ σε αυτο το mail : elisk83@yahoo.gr αλλα κ εσυ αν εχεις να μ προτεινεις καποια ιδεα θα χαιρομουν πολυ! καλημερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή μου χειροτεχνούλα, πολύ χαίρομαι για την άμεση ανταπόκριση ανταπόκριση!!! Νομίζω θα συνεργαστούμε μια χαρά! Θα σου στείλω mail!!!

      Διαγραφή