Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Δύο διακρίσεις και πολλά αλμπουμάκια!!!

Το καλοκαιράκι έφτασε στο τέλος του, τυπικά τουλάχιστον... Από αύριο γυρίζω κι εγώ στο σχολείο μετά από απουσία αρκετών μηνών λόγω εγκυμοσύνης και ανατροφής του τέκνου - Πετρούλα...
Θα σας εκνευρίσω πολύ, αν δηλώσω πως μου έλειψε η δουλειά; Κυρίως, η αλλαγή περιβάλλοντος και η καθημερινή συναναστροφή με άλλους ανθρώπους!!! Ναι, ναι έχω το θράσος και σας λέω πως πολύ μου έλειψαν αυτά!!!

Λίγο από δω, λίγο από κει και κατάφερα κατά τα σύντομα ημερήσια νανάκια της μικρής να φτιάξω διάφορα πραγματάκια μέσα στους τελευταίους μήνες. Κάποιες συνθέσεις, μία καρτούλα και πολλά πολλά μικρά αλμπουμάκια...
Από τα πρώτα - έτσι, για να παινευτώ και λίγο - ξεχώρισαν στο Bird is the Word και στο Get Creative η σύνθεση - αφιέρωμα "My best friend" και η "Tilda", αντίστοιχα. Έτσι, άλλα δύο σήματα του τύπου "featured" θα φιγουράρουν πλέον δεξιά...

Από τα τελευταία δε σας έχω δείξει απολύτως τίποτα, αλλά σκοπεύω σήμερα να πάρετε μία γεύση... Συνολικά πρέπει να έχω φτιάξει πάνω από δέκα μικρά αλμπουμάκια, και πολλά από αυτά ήδη τα δώρισα σε μικρούς και μικρές...
Με ένα μπλοκ χαρτιών 15x15 "Το the moon" και τα αντίστοιχο πακετάκι διακοσμητικών, έφτιαξα τέσσερα αγορίστικα αλμπουμάκια των τεσσάρων φύλλων, όπου κάθε φύλλο είναι και τσεπούλα για εξτραδάκια. Σε όσα πρόλαβα, εκτύπωσα και πρόγραμμα σχολικό (έψαχνα και ημερολόγιο στο google, αλλά δε βρήκα κάτι καλό)... Σας δείχνω του βαφτηστηριού μου Πετράκου (δίπλα είναι του αδελφού του, Δημήτρη):




Είναι απλά, γρήγορα και οικονομικά, αλλά τα έχω φτιάξει με πολύ αγάπη και για να ευχηθώ καλή αρχή για τη νέα σχολική χρονιά!  Άλλωστε στόχος είναι να τα γεμίσουν και να περάσουν κι άλλα πραγματάκια από τους κρίκους αυτούς!

Να κι ένα διαφορετικό που έφτιαξα εδώ και καιρό. Είναι από δύο ίδια φύλλα της BoBunny. Από το ένα εκμεταλλεύτηκα τη μία μεριά για τα εξώφυλλα (απλά το τσάκισα και το κόλλησα, ώστε να βγουν δύο τσεπούλες) και από το άλλο φύλλο την άλλη μεριά για διακοσμητικά:



Ανοίγει κι άλλο...

Και ανοίγει και το παραθυράκι δεξιά...




Σας καλημερίζω!!!

8 σχόλια:

  1. Πολύ όμορφα όλα!Ωραία ιδέα για μίνι δώρο!Καλή επιστροφή στη δουλεία σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καταρχάς, συγχαρητήρια για τις διακρίσεις, Κυριακούλα!!! Να συνεχίσεις έτσι!
    Πολύ χαριτωμένα τα αλμπουμάκια σου... ιδιαίτερα το τελευταίο!

    ΥΓ. Με το καλό να επιστρέψεις στη δουλειά..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καταρχάς συγχαρητήρια φιλενάδα!!Πάντα τέτοια!Και τα αλμπουμάκια τέλεια!!!!Που τα προλαβαίνεις βρε θηρίο;;;Καλή επιστροφή στην δουλειά σου εύχομαι!Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλώς σε βρήκα!!!Πολλή όμορφη η δουλειά σου και οι δημιουργίες σου υπέροχες!!Θα σε παρακολουθώ και θα τα λέμε!!!Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλώς σε βρήκα!! Πανεμορφα όσα φτιαχνεις!!! Μου έφτιαξες τη διαθεση με τα χρώματα και την παιδικότητα πολλών LO σου !!!Πολλά πολλά μπράβο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπράβο Κυριακούλα! Πολύ όμορφα τα αλμπουμάκια σου! Μάλλον έχεις ξεκινήσει τη δουλειά τώρα, καλή αρχή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ε μα τις αξίζεις τις διακρίσεις, συγχαρητήρια! Καλή αρχή και με το σχολείο.

    Τα αλμπουμάκια σούπερ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή