Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Η μικρή Τίλντα στο λιβάδι...

Αυτό το σκετς της Puccarina πολύ μου τράβηξε την προσοχή για την απλότητά του, αλλά και τόση έμπνευση που χάρισε στην ομάδα του Get Creative... Δεν μπόρεσα να αντισταθώ, αν και έλεγα πως δε θα ξαναφτιάξω εύκολα κάρτα... Το αποτέλεσμα μου θύμισε εξοχή και λιβάδια, εξ ου και ο τίτλος! Να λοιπόν η Τίλντα η εξοχική (να την πω... μικρή χωριατοπούλα;)...


Τις λωρίδες τις έκανα κυματιστές, πράγμα που είχε μία μικρή δυσκολία στο να μην μένουν κενά, αλλά και να μη χαθεί το ακτινωτό του σκετς...
Η Τίλντα χρωματίστηκε με νερομπογιές, που πολύ μ' αρέσει τελικά να τις χρησιμοποιώ στις σφραγίδες... Ο φράχτης μου χρειάστηκε μια και πρόκειται για Τίλντα καθήμενη... Αν προσέξετε έκοψα τις ενδιάμεσες τάβλες... Κι αυτός χρωματίστηκε με νερομπογιές και λίγο κρακελέ λευκό εδώ κι εκεί...


Το sentiment εκτυπώθηκε στον υπολογιστή... Αν προσέξατε λευκές μισοσβησμένες κουκίδες πάνω του, είναι στάμπο με τη γόμα του μολυβιού σε λευκό μελάνι...


Έχω ένα θέμα με τα χρώματα αυτό το μήνα! Τα θέλω μπόλικα και παντού!

Φιλιά!

I am also participating in:
Just Magnolia - In the country
Floral Fantasies - Poppies

11 σχόλια:

  1. Αχ τι γλυκιά ζουζούνα ειναι αυτή!! μου αρέσει πολύ η κάρτα σου Κυριακή!!! Καλή επιτυχία!!! Καλώς σε βρήκα! Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κυριακούλα μου τώρα τελευταία σε βρίσκω σε μεγάλη φόρμα!!!Είναι φανταστική!Φοβερά τα χρώματα και πολύ ωραία δουλεμένη!!Ο φράχτης ειδικά είναι ο αγαπημένος μου!!Φιλάκια πολλά και καλή επιτυχία!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ωωωωω φοβερή καρτούλα! Πολύ ωραία ιδέα να χρησιμοποιήσεις με αυτόν τον τρόπο τα χαρτιά σου. Και η Tilda είναι απίθανη, την χρωμάτισες τόσο ωραία με τις νερομπογιές! Πολύ χαίρομαι που αποφάσισες να κάνεις κι άλλη κάρτα, είναι πραγματικά υπέροχη!

    Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σου στο Get Creative!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παρα πολύ ωραία κάρτα ... μου αρέσει το patchwork των χαρτων, πραγματι σαν λιβάδι ... ευχαριστούμε για την συμμετοχή σου στο GC!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Hello, I am so pleased to see you joining in my little challenge and with such a pretty card. The way you have used the design papers is so effective.

    I hope you have a lovely weekend and good luck with my prize draw.

    B x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ah how cute is this !!!! What a clever card and beautifully crafted. Tilda never looked so good. Love this fantastic design and such pretty colours, thank you for sharing with us at GetCreative and good luck.

    Marie

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολύ χαριτωμένη κάρτα Μου άρεσαν πάρα πολύ τα χαρτιά και τα χρώματα που χρησιμοποίησες! Σε ευχαριστούμε πολύ για την συμμετοχή στο get creative!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. This is just adorable and love the different pieces of patterned paper :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κυριακούλα μου αν και το σκέτς χιχι δεν το σχεδιάσα εγώ απλά συνέπεσε η έναρξη της θητείας μου στην σχεδιαστική ομάδα του Get Creative με αυτό το σκέτς πολύ χαίρομαι που το είδες και ακόμα περισσότερο χαίρομαι που αποφάσισες να παίξεις μαζί μας! Η καρτούλα είναι υπέροχη τα χρώματα , τα χαρτιά ο χρωματισμός της Tildas όλα είναι εξαιρετικά. Καλή σου επιτυχία και ελπίζω να συνεχίσεις να φτιάχνεις καρτούλες ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πολύ όμορφη καρτούλα Κυριακούλα! Υπέροχη Τίλντα και φανταστικά χαρτιά! Πραγματικά η Τίλντα βόλτα στο λιβάδι! Καλή επιτυχία και εύχομαι να περνάτε όμορφα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή