Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

I make a wish...

Κάνω μία ευχή...


.... Έτσι χαρούμενοι όπως είμαστε σήμερα...


...Να είμαστε και για πάντα...


Ξεκίνησα λίγο ανάποδα σήμερα, ε;

Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη στην παραλία Βραχατίου λίγο μετά την τελετή του γάμου μας, που έγινε ακριβώς δίπλα στο όμορφο εκκλησάκι του Αγ. Δημητρίου... Κοντεύουμε δύο χρόνια από εκείνη τη μέρα, και παρόλο που τον έστησα τον καλό μου αρκετά, δε μου κράτησε μούτρα για πολύ! Ήμασταν πραγματικά χαρούμενοι... και είπα να κάνω μία ευχή, να είμαστε έτσι χαρούμενοι για πάντα!

Δεν το περίμενα, αλλά μου βγήκε πολύ ρομαντικό το αποτέλεσμα τελικά...  Και ξέφυγα πολύ από το σκετς... Να φανταστείτε πως "πάτησα" στο σκετς της Ελίνας, που έχει πολύ γεωμετρία, αλλά εγώ μάλλον βρέθηκα σε άλλο γεωμετρικό πλανήτη τελικά...


Κορνίζα έγιναν  τα λουλούδια που είχε το χαρτί της Western Romance, τα οποία τα... έφερα πιο μπροστά κόβοντας τα ίδια λουλούδια από το δεύτερο ίδιο χαρτί του κιτ, αφού τα κόλλησα σε τούλι ώστε να προεξέχει... Επίσης, μέρος του κάδρου έγινε και το κομμάτι από ροζέτα που γράφει το "happy" πάνω δεξιά... 

Αντί για δύο φωτογραφίες έβαλα τους δυο μας, ενώ ο κύκλος έγινε καρδιά από φούξια σατέν κορδέλα, που αγκαλιάζει τα δύο πρόσωπα... Το μπουκετάκι έγινε ροζέτα που έφτιαξα με τη βοήθεια του γνωστού κόπτη...  αν και στη φωτογραφία υπάρχει ήδη το νυφιάτικο...


Το κρυμμένο τζούρναλιν γράφτηκε πάνω σε κράφτ χαρτί, σφραγισμένο και στις γωνίες και το διπλό "χερούλι" δουλέψανε πάλι κόπτες.



Σήμερα γιορτάζει η Πετρούλα μας, που πριν 9 μέρες έκλεισε και χρόνο! Η πεθερά μου, ο ξάδελφός μου, το βαφτιστήρι μου...
Χρόνια πολλά σε όλους!

Πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός!!!!


Συμμετέχω και εδώ

15 σχόλια:

  1. Υπέροχη!!! Μου αρεσουν πολύ οι κόπτες που χρησιμοποίησες και τα χρυσαφενια στοιχεια!!! Να χαίρεσαι όλους τους εορτάζοντες και ιδιαίτερα την Πετρούλα σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπέροχη!!!!μ'αρέσει όπως χρησιμοποίησες την κορδέλα σε σχήμα καρδιάς!!!!να είστε πάντα ευτυχισμένοι και να χαίρεστε την κορούλα σας!!!!καλή επιτυχία!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Oh my !!!!! Fabulous such a beautiful layout I just love this romantic and beautiful layout. Just perfect for our challenge at Get Creative. Love all of the beautiful details here so much to see and admire.

    Marie

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να χαίρεστε το κοριτσάκι σας!!!!!!!!!Να είναι γερό και καλότυχο!!
    Η σύνθεση είναι τέλεια αλλά και εσύ είσαι μία κούκλα!!!
    Καλή επιτυχία και να χαίρεστε όλους τους εορτάζοντες!!
    Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αααααααααααααααααααααααααα. Jaw dropping. Σου πάει πολύ το ρομαντικό στυλ. Και το απόδωσες υπέροχα. Καλά, για την ροζ κορδέλα με την οποία "έδεσες" τη φωτό και την έκανες καρδιά είναι ΠΑΝΕΞΥΠΝΗ. Τι να πω, έχεις πολύ μελλον μπροστά σου, κορίτσι μου. (Και ο γεωμετρικός πλανήτης από τον οποίο είσαι είναι μάλλον εξαιρετικού γούστου). Μου αρέσει πολύ ότι μελέτησες το έργο σου και το πρόσεξες. Μπράβο. ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ωραία!!!!! Έχετε πολλούς λόγους να γιορτάζετε, ειδικά αυτές τις μέρες!!! Να ζήσετε, να είστε πάντα αγαπημένοι κι ενωμένοι!!! Να χαίρεστε την Πετρούλα και όλους όσους γιορτάζουν! Μπράβο σου Κυριακούλα, πολύ όμορφη και ρομαντική σύνθεση!!! Ευχαριστούμε πολύ που έπαιξες μαζί μας στο Get Creative! Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καταπληκτική σύνθεση!!μ αρέσουν πολύ οι λεπτομέρειες και το ρομαντικό στυλ!!του πάει πολύ μπράβο σου!!!Να είστε πάντα χαρούμενοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλημέρααααα!!!! Τι όμορφη και πόσο ρομαντική σύνθεση έβγαλες παιδί μου; Όταν έχεις κίνητρο ισχυρό η έμπνευση είναι μεγάλη!!!!! Να είστε πάντα χαρούμενοι κι ευτυχισμένοι με το Πετρουλάκι σας να σας καμαρώνει και να το καμαρώνετε!!! Καλή μέρα σου εύχομαι, φιλιά πολλά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Υπέροχη σύνθεση πραγματικά! Μου αρέσουν όλα, και τα χρώματα και τα διακοσμητικά (φοβερή η ροζέτα!), και η φωτογραφία... Μπράβο!

    Να χαίρεστε την Πετρούλα σας και όλους τους εορτάζοντες συγγενείς! (Κάλλιο αργά παρά ποτέ;;; ;ο))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. αααα Γιορτάζεις σήμερα κιόλας, έτσι; Χρόνια σου πολλά και καλά!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, Αναστασία μου! Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ! Γιορτές και γενέθλια τα έχουμε όλα μαζεμένα σε 4 μήνες! Φιλιά!

      Διαγραφή
  11. Σας ευχαριστώ για τα όμορφα σχόλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Χρόνια πολλα κοριτσάκι μουυυυυυυ!!!!!! Να χαίρεσαι τη γιορτή σου, την Πετρούλα σου και τον αντρούλι σου!!!! Να περάσετε πολυ πολυ όμορφα απόψε, φιλιά πολλα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. πολλλη ωραια η καρτα!!!! να ειστε παντα ευτυχισμενοι κ χαρουμενοι!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή