Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Το γύφτικο σκερπάνι...

Για μένα λέω όπως καταλάβατε... Έτσι καμάρωνα εχθές όλη μέρα από τις 9.00, όταν διάβασα το mail της Μελένιας που με ενημέρωνε για τη διάκριση της τελευταίας μου σύνθεσης στο Bird is the Word, που σημαίνει πως θα συμμετέχω και στην σχεδιαστική τους ομάδα μέσα στον επόμενο μήνα! Ήταν και η μέρα ηλιόλουστη - επιτέλους -και να ένα χαμόγελο!

Η αλήθεια είναι πως την έφτιαξα με πολύ χαρά και με σχετική σιγουριά, μια και ήταν από εκείνες τις εμπνεύσεις που σου έρχονται κατακέφαλα εκεί που είσαι χαλαρός... Ήταν ένας συνδυασμός του υπέροχου sketch της Ελίνας και της τόσο όμορφης λέξης "καρδιά"... Το ανυποψίαστο πισπιρίγκι μας (έτσι λέει ο πατέρας μου την μπουμπού μας) κλέβει βέβαια την παράσταση, σε μία από τις πολλές προσπάθειές μου να τη φωτογραφίσω, μια και στις περισσότερες φωτογραφίες βγαίνει κουνημένη - γιατί άραγε;
Δε θέλω να φλυαρήσω άλλο, απλά θα δείτε το πρώτο μου (ελπίζω όχι το τελευταίο) σήμα μου δίπλα. Και να σας ευχαριστήσω για τα θετικά σας σχόλια!

Α. Και δεν έχω ευχαριστήσει, επί την ευκαιρία, τη Λένα για το δωράκι μου για το χριστουγεννιάτικο tag που είχα φτιάξει με την αγιο-Βασιλίτσα... Νωρίς το θυμήθηκα θα μου πεις, αλλά έκανα σχέδια να φτιάξω κάτι με τις όμορφες αυτές κορδελίτσες, πράγμα που δεν έκατσε ακόμα... Λένα μου, καθυστερημένα, σ' ευχαριστώ!

Αυτά στα γρήγορα! Περνάω όσο συχνά μπορώ και καμαρώνω τις δημιουργίες σας κορίτσια! Να είστε καλά, να μας ομορφαίνετε τη μέρα και να μας χαρίζετε αμέτρητες ιδέες!

Φιλιά!

5 σχόλια:

  1. Πολλά συγχαρητήρια, πάντα τέτοιες διακρίσεις να έχεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολλά πολλά μπράβο Κυριακή μου! Το είδα χθες το βράδυ και δεν πρόλαβα να περάσω για τα συχαρίκια... Η σύνθεσή σου ήταν πανέμορφη και σίγουρα άξιζε τη διάκριση! Σ' ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λογάκια. Χαίρομαι που σου άρεσαν αυτά που έφτιαξα. Λοιπόν, για το αλμπουμάκι μη φανταστείς ότι είναι καμμιά φοβερή βιβλιοδεσία... Κυρίως, βλέπω βιντεάκια από το youtube και από τη Laura (Following the Papertrail) αλλά πολλά έχω μάθει και από τη Ζέφφυ στο ustream. Για αυτό το αλμπουμάκι δες εδώ: http://www.youtube.com/watch?v=I-AAaGQwDB0 και εδώ http://www.youtube.com/watch?v=K9WCrvUuj8U&feature=related
    Επίσης κάτι που είδα στη Laura και μου άρεσε πολύ σαν τρόπος βιβλιοδεσίας είναι εδώ http://www.ustream.tv/recorded/20518626 και έτσι έφτιαξα το προηγούμενο αλμπουμάκι με τα χαρτιά Mariposa. Ό,τι άλλο θελήσεις ρώτησέ με. Πολλά φιλιά με ευχές για πολλή χαρά και καινούργιες επιτυχίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ουαααααου!!!! Συγχαρητήρια Κυριακούλα!!!! Μπράβο σου, είναι όντως μια παααρα πολύ όμορφη σύνθεση με τόσες πολλές όμορφες λεπτομέρειες και τεχνικές! Επάξια κέρδισες!!!! Είχα καιρό να περάσω από δω και τι ευχάριστη έκπληξη, ειδικά όταν βλέπουμε ελληνικές δημιουργίες να κερδίζουν τον κόσμο ολόκληρο : ) Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κυριακούλα συγχαρητήρια και από εδώ!!!!Μα είναι υπέροχη αυτή η σύνθεση!!Παραμυθένια!Χίλια μπράβο!!!!!Εύχομαι με το καλό να έρθουν και οι υπόλοιπες διακρίσεις!Να μου φιλήσεις την κουκλίτσα!!Φιλιά πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή