Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Μια όμορφη εκπληξούλα και μία παρατήρηση!

Μία όμορφη εκπληξούλα με περίμενε στο mail μου την προηγούμενη εβδομάδα από τη Νίκη και το δημιουργικό Ονειροποιείο της! Με ενημέρωνε πως ήμουν μία από τις τρεις τυχερές που κερδίζουν από ένα όμορφο γούρι από τα ωραία που φτιάχνει! Και μέσα σε ελάχιστες μέρες βρίσκω το μαγικό φάκελο! Δεν είναι μόνο το πανέμορφο γούρι (που η αλήθεια είναι το είχα ξεχωρίσει μαζί με τα ρόδια - αν και όλα είναι υπέροχα), αλλά είναι το όλο κόνσεπτ! Και σοκολατάκι και καρτούλα με ευχούλα  μέσα σε όμορφο κουτάκι! Δεν έχω λόγια! Δείτε!


Με βάζετε στο εορταστικό κλίμα με τα δωράκια και τους χριστουγεννιάτικους διαγωνισμούς σας εδώ πέρα!
Νίκη μου σ' ευχαριστώ πάρα πολύ και συγχαρητήρια και στη Φανή και την Κική!

Και κάτι σχετικό - άσχετο! Μ' αρέσει που σ' αυτή τη σκραπογειτονιά υπάρχει κόσμος που μπορεί να φαντάζεται, να ονειρεύεται, να νιώθει πράγματα, να δημιουργεί, να μοιράζεται... Συναντάω αρκετό ρομαντισμό εδώ γύρω (πέρα από ταλέντο και όρεξη)!
Ήθελα να το τονίσω, γιατί πρόσφατα σε γνωστή μεσημεριανή εκπομπή η κυρία sex - editor (?)  ισχυριζόταν ότι "... στην εποχή μας που έχει χαθεί ο ρομαντικός έρωτας και όλοι αναγκαστικά (!) μπαίνουμε και βγαίνουμε από σχέσεις.... μπλα μπλα μπλα....". Ευτυχώς, πέσανε να τη διορθώσουν από το πάνελ κάποιοι... Αλλά τι να το κάνεις! Μα τι πρότυπα μας έχουν επιβάλλει πια! Όχι ότι έχει και  τελειώς άδικο, αλλά τι βγαίνει και το επικυρώνει! Και δε λέω, ας απομυθοποιηθούν κάποια πράγματα γύρω από τις (ερωτικές) σχέσεις (ίσως οι γυναίκες ειδικά να το είχαν ανάγκη), αλλά έτσι εύκολα, απλά, γρήγορα και ρηχά που πλέον τα παρουσιάζουν (σε σειρές, έργα, διαφημιστικά σποτ, κουτσομπολο-συζητήσεις) έχουν καταντήσει το θέμα σούπα!
Ήθελα να το πω, να δω και καμία άλλη άποψη, γιατί δε μου άρεσε ο τρόπος της κοπέλας, και δε θεωρώ ότι είμαι ηθικολόγος ή θρησκόληπτη...

Αυτά!
Φιλιά πολλά!

2 σχόλια:

  1. ακομα και να μην θελουν καποιοι εμεις εδω σε αυτην την ομορφη παρεα με υπεροχους ανθρωπους με πολυ μερακι και ταλεντο θα συνεχισουμε να ειμαστε και ρομαντικοι και ειλικρινεις και αισιοδοξοι και πολλα αλλα που αυτοι ολοι μαζι δεν θα μπορουσαν καν να τα φανταστουν!!!!!
    υπεροχο το δωρακι σου!!!!
    φιλια πολλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κυριακούλα μου καλημέρα.
    Χαίρομαι που σου άρεσε κι ευχομαι πραγματικα να σου φέρει τύχη τις μέρες αυτές και όλη τη νέα χρονιά!
    Για τα υπόλοιπα που γράφεις ,συμφωνώ κι εγώ. Μια λύση έχω βρει:να μην ανοίγω τηλεόραση!Ο κόσμος της τηλεορασης δεν είναι ο αληθινός, είναι πλαστός και κάποιοι μας το πλασάρουν ως πρότυπο τρόπο ζωης.Όχι,ας ζήσει όποιος θέλει έτσι,αλλά εμείς τη ζωή μας την φτιάχνουμε όπως εμείς θέλουμε.
    Θυμήσου, η τηλεόραση-όπως και τόσα άλλα στη ζωή- έχουν την αξία που εμείς τους δίνουμε!
    Φιλιά, καλό Σ/Κ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή