Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

I adore...

Πάντα δουλεύοντας με ρυθμούς χελώνας - και μετά από μία υπέροχη γαστρεντερίτιδα - κατάφερα να ολοκληρώσω ένα LO με αφορμή το challenge του Bird is the Word. Στην πορεία, ωστόσο, κι ενώ είχα ήδη βάλει τις τρεις φωτογραφίες της μπουμπούκας μου, πέτυχα αυτό το υπέροχο σκετς του PageMaps, οπότε θα συμμετέχω και εκεί... Ευτυχώς που αφήνουν μεγάλο χρονικό περιθώριο και πρόλαβα. Γιατί αυτή τη φορά είπα να δοκιμάσω διάφορες μικροτεχνικές που έχω δει κατά καιρούς στα πανέμορφα LOs των σκραποκοριτσιών της γειτονιάς. Ξέφτισα, τσαλάκωσα, χρησιμοποίησα punches για δαντελίτσες, αλλά και για να κατασκευάσω δύο λουλουδάκια. Έβαλα και τζαμπομανταλάκι και τζαμποαυτοκόλλητα, τα οποία λες και ήταν προορισμένα για την όμορφη συλλογή Love Birds!

Ορίστε, λοιπόν, η μπουμπού μου, 4άρων μηνών και κάτι... Τα ματάκια της είναι ακόμα πιο όμορφα από κοντά, και πάρα πολύ εκφραστικά! Παρόλο που έχουμε και πιο γελαστές φωτογραφίες της, είχα κολλήσει με αυτές τις πιο συγκρατημένες, αλλά που δείχνουν και την αθωότητα της ματιάς της...



 Και μερικές λεπτομέρειες:




Βέβαια, ακόμα θεωρώ πως είναι δύσκολο να φτιάξεις ένα LO, σε σχέση με μία κάρτα (προφανώς) ή ένα άλμπουμ, και έχω πολύ δρόμο ακόμα... Πείτε μου τη γνώμη σας, τι σας αρέσει, αλλά και τι θα μπορούσα να βελτιώσω;

Και θα κλείσω τη σημερινή μου με ένα όμορφο ορχηστρικό! Μετά από πολλά χρόνια, κι ενώ καθόμασταν στο όμορφο ζαχαροπλαστείο Βουστάσια οικογενειακώς, πέρασε από μπροστά μας λατέρνα, παίζοντας - τι άλλο; - Χατζιδάκι! Μα πόσο με γαληνεύει και με γεμίζει χαρά η μουσική αυτού του ανθρώπου, δεν περιγράφεται!
Σας φιλώ, λοιπόν με αυτό:



**** ---------> Κική μου, αν διαβάσεις αυτό το post, να σου πω πως σήμερα προσπαθώ να μπω στο μπλογκ σου, αλλά πάνω που πάει να φορτώσει, βγάζει προειδοποίηση για κακόβουλο λογισμικό από το www.protaki.gr. Τι είναι αυτό δεν ξέρω, απλά φοβάμαι πως θα παιδευτείς πάλι.... 

14 σχόλια:

  1. Η συνθεση σου ειναι υπεροχη!!!!Και το μωρακι σκετη γλυκα!:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολυ ομορφη συνθεση!!!οριστε ..το λεει και η Αλεξ που ειναι ειδικη!!!κατατην ταπεινη μου γνωμη νομιζω οτι ειναι υπεροχη και οτι στο μελλον θα μας δειξεις ακομα καλυτερη δουλεια!!!να σαι καλα κι να χαιρεσαι αυτα τα 2 γλυκα και εκφραστικα ματακια!!
    φιλια Χ2 MISIRLOU K MARIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι παιδί είναι αυτόοοοοοοοοοο!!!!!! Πεθαίνωωωωωωω!!!!! Μπορώ να έχω κι εγώ ένα τέτοιο;;;; Μ'ακούει κανείς!!!! Να το χαίρεσαι ψυχούλα μου το αγγελούδι σου!!! το LO έγινε σουπερ αν και θα συμφωνήσω μαζί σου πως είναι δύσκολα σε σχέση με τις καρτούλες!!! Όσο για το κακόβουλο λογισμικό, ελπίζω να το ξεπέρασα!!! Τι να πω; κούραση κατάντησε η ιστορία!!! Φιλιά και στις δυο σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά τι υπέροχη φατσούλα είναι αυτή???!!!Να την χαίρεσαι Κυριακή είναι μία κούκλα!Και η σύνθεση είναι πραγματικά υπέροχη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Who wouldn't adore that face...lovely layout...thanks for playing along at BITW

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ναι, πράγματι (όταν δεν κλαίει) είναι πολύ γλυκό παιδάκι και πολύ χαμογελαστό (η μαμά κουκουβάγια...)! Σας ευχαριστώ για τα γλυκά λόγια! Κική μου, σου εύχομαι όταν είστε έτοιμοι, να το αποκτήσετε... Γεμίζει η ζωή σου είναι η αλήθεια. Και αυτό που λένε ότι ένα γελάκι σε κάνει να ξεχνάς την κούραση, τώρα που το ζω το καταλαβαίνω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Little Sunday καλώς σε βρήκα!!! Απο οτι είδα στο προφιλ σου εμεις οι δύο εχουμε πολλα κοινα!! Ειμαι και εγω μαθηματικος, μανουλα και μας αρεσουν σχεδον τα ιδια πραγματα. Πολυ χαρηκα που σε βρηκα.
    Οσο για το αλμπουμακι που έκανες για την μικρη σου την μπουμπου ειναι απλα τελειο και το κανει ακομα πιο τελειο η μικρη φατσουλα της κορουλα σου! Να σου ζήσει!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλημέρα Κυριακή! Πανέμορφη η σύνθεσή σου ολα μου αρέσουν και ταιριάζουν υπέροχα μεταξύ τους! Γλυκίτατη λεπτομέρεια το σπαγκάκι με το κρεμασμένο χαρτί όλα τα λεφτά :) Να την χαίρεσαι την μικρούλα σου και σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια! Καλή επιτυχία :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλό μήνααααα!!!! Και φυσικά συμμετέχεις με ότι θέλεις!!!! Σε φιλώ κοριτσάρα μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. τέλειο!!!μπράβο!!τι μάτια τσαχπίνικα είναι αυτά!!πωπω!!!
    Εύα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κυριακούλα μου καλησπέρα!
    ΚΕΡΔΙΣΕΣ ΔΩΡΆΚΙ !!!
    Ευχομαι να είσαι πάντα τυχερή!!
    Περιμένω να μου στείλεις τη διεύθυνσή σου να σου το στείλω!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τι λες τώρα! Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. what a fantastic layout.. woohoo.. i love all the colours.. yay.. and thank you for playing at Bird is the Word.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. καταπληκτική σύνθεση!!! μήπως φταίει το μοντέλο!!! τι μάτια!!! να την χαίρεσαι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή