Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Στο παρά 5 άλλες 5 + 1 καρτούλες...

Μα τι ήταν αυτός ο μαραθώνιος καρτών αυτό το μήνα που μας έβαλε το Get Creative! Μας πόρωσαν για τα καλά, από ότι είδα στην σκραπογειτονιά!!! Εγώ πολύ το ευχαριστήθηκα , γιατί το μυαλό μου δεν ησύχασε, αλλά και γιατί χρησιμοποίησα τελικά στις καρτούλες μου διάφορα στυλ, ανάλογα με τα υλικά και την έμπνευση! Και σήμερα πολύ χαίρομαι που κατάφερα να τελειώσω μερικές ακόμα καρτούλες!
Και σας τις παρουσιάζω!

Για το Challenge #5 της Άλεξ:
Η καθιστή Τίλντα και το sentiment είναι σφραγισμένα και ζωγραφισμένα με νερομπογιές! Λιτή κι απαίρητη...




Δύο καρτούλες για το Challenge #6 της Ευδοκίας:

"Κεκάκι με τον καφέ;" η πρώτη. Λοιπόν, εδώ έχει και στόρι η υπόθεση:

.... Και καθώς ανοίγει το κουτί με τους μπαμπάδες ο άντρας μου έτοιμος να κάνει επίθεση, αποκαλύπτεται μπροστά μου η μελαχρινή αυτή κυρία, κρατώντας σταντ με πολλά κεκάκια! Πιο υπέροχο κουτί από αυτό δεν είχα ματαξαναδεί! Έβαλα και τα στρογγυλά χαρτάκια από καφέ και κεκάκι και τα καφεδάκια, λίγο glitter και liquid perls, λευκή γραμμούλα για πλαίσιο και τα διαμαντάκια, τα γραμματάκια, και να μία κάρτα οικολογικιά... Πώς σας φαίνεται;


Η δεύτερη καρτούλα για το ίδιο challenge με θέμα το τσαγάκι, με τις σφραγιδούλες Time for tee, ζωγραφισμένες πάλι με νερομπογιές (πολύ τις έχω συμπαθήσει!). Μου αρέσει που δείχνει παλιακιά...


Η τέταρτη καρτούλα για το Challenge #9 της Μελένιας: Γαντάκια για τις κρύες μέρες του χειμώνα. Τσόχα, βαμβακερές ric rac και βελονιές με κλωστούλα για πιο "ζεστό" αποτέλεσμα...


Οι επόμενες δύο καρτούλες είναι δίδυμες και εύκολες, αλλά πολύ χαρούμενες. Σύντομα θα γίνουν καδράκια στο δωμάτιο της μπουμπούκας μου... Η λεπτομέρια που λάτρεψα στα στίκερς αυτά είναι η τεχνολογία που διαθέτουν!!! Έχουν στοιχεία που κουνιούνται (χειροκίνητα - είπαμε!). Η πρώτη για το Challenge #13 της Vicky λόγω του τριδσιάστατου λουλουδιού:



Και η τελευταία για το Challenge#12 της Όλγας μια και έχει πουλάκι:





Αχ, τι καλά που τα πρόλαβα!
Άντε και σε άλλες δημιουργικές γιορτές!
Φιλιά και καλή επιτυχία σε όλες!


16 σχόλια:

  1. ουαου!!!πανεμορφες..καλαα αυτη με την μελαχρινη κυρια ειναι πραμα...σουπερ.καλο σ.β. πολλα φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μα ειναι ολες υπεροχες!!ειδικα οι δυο με τον καφε και το τσαγακι...δεν εχω λογια!!ξετρελαθηκα!!
    ευχαριστουμε πολυ για τη συμμετοχη!!!καλη επιτυχια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Well done you ! Phew ! Fabulous cards all of them are just amazing but if I had to choose a favourite I just adore the second card and the last with those cute birds. Thank you so much for your continued support of zhet Creative and good luck.

    Marie

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όλες οι καρτούλες σου είναι υπέροχες!!!!καλή επιτυχία!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ όμορφες όλες αλλά η μελαχρινή κυρία είναι υπέροχη, μπράβο σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. πανέμορφες πανέμορφες όλες οι καρτούλες! Μια προς μία καταπληκτικές! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την συμμετοχή σου στο get creative!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. All card are very pretty, i love the one for alex's challenge. Thanks for joining us at get creative. Channa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καθεμία είναι ξεχωριστή, Κυριακή!
    Εγώ δεν θα μπορούσα να διαλέξω πάντως, όλες είναι τέλειες! Ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μία και μία!!! Άπαιχτες όλες!!! Καλή επιτυχία κοριτσάκι!!! Σε φιλώ και καλή εβδομάδα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Όλες υπέροχες και ειδικά αυτή η κοπέλα που κρατάει τα κεκάκια είναι πραγματικά καταπληκτική! Σε ευχαριστώ που πήρες μέρος και στη δική μου πρόκληση. Καλή επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τι ωραίες οι κάρτες σου και σε αυτή και στις προηγούμενες αναρτήσεις! Ειδικά ο χαρταετός με ξετρέλλανε! Μπραβο και Καλή σου επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μέρες προσπαθώ να αφήσω σχόλιο και δεν μπορώ!!Οι κάρτες σου είναι φανταστικές!Την γλαστρούλα και το πουλάκι τα έχω και εγώ αλλά ποτέ δεν σκέφτηκα να τα χρησιμοποιήσω έτσι!Πολύ ωραία δουλειά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Χαίρομαι που σας άρεσαν οι καρτούλες μου! Ελπίζω να καταφέρω και πιο πολύπλοκες στο μέλλον! Καλές δημιουργίες! (Είχε πρόβλημα η σελίδα μου Μαρία;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μόλις τώρα μπήκα να ελέγξω αν φαίνεται το σχόλιο μου γιατί μου ήρθε mail που έλεγε το εξής:Google tried to deliver your message, but it was rejected by the recipient domain.We recommend contacting the other email provider for further information about the cause of this error.'Αλλα από ότι βλέπω είναι οκ.Δεν μπορούσα να αφήσω σχόλιο Κυριακή και μόλις είδα το mail είπα πάλι δεν τα κατάφερα.Καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ξενυχτοπούλι κι εσύ Μαρία Τ! Πάντως στα Τζάμπο έχει φέρει και άλλα ωραία τελευταία, ό,τι πρέπει για scrapping! Πήγα εχθές και δεν μπόρεσα να αντισταθώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κυριακή μου όπως έχεις καταλάβει το βράδυ είναι η χαρά της μαμάς!!!Μάλλον θα ξαναπάω σύντομα με αναστάτωσες με τα καινούρια καλούδια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή