Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Κόκκινο ή ροζ; Φράουλα ή λουλουδοπετάλουδο;

Να, λοιπόν, που επιτέλους κι εγώ αναβαθμίστηκα... Είμαι πλέον κι εγώ επίσημα κάτοχος του Big Shot... Αφορμή τα βαφτίσια της μπουμπούκας μας που πλησιάζουν... Τώρα πρέπει, βέβαια, να φτιάξω εγώ προσκλητήρια και μπομπονιέρες... Πού θα βρω το χρόνο δεν είμαι σίγουρη, αλλά θα το προσπαθήσω λέω! Το πολύ πολύ να τρέχω τελευταία στιγμή να βρω από μαγαζί.... Προς το παρόν σκέφτομαι απλά θετικά και μαζεύω τα υλικά μου...

Έφτιαξα δύο δοκιμαστικά σετάκια και θα σας ήμουν ευγνώμων αν μου λέγατε τη γνώμη σας. Κι αν θέλετε να μου προτείνετε μικροαλλαγές, πείτε, ναι;

Ποιο από τα δύο, λοιπόν;





Το περιεχόμενο στο κείμενο της βάπτισης θα έχει ανάλογα ή φραουλίτσες ή λουλουδο - πετάλουδα...
Φιλάκια!

15 σχόλια:

  1. Καλησπέρα!Και τα 2 ειναι πολύ όμορφα αλλα μου αρεσει περισσότερο η φραουλιτσα!Καλές δημιουργίες και με το καλό η βαφτιση της μικρούλας σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπέρα. Να χαίρεσαι το μωρό σου!Όλες οι κατασκευές είναι πανέμορφες, αλλά περισσότερο μου αρέσει η πρόσκληση με τις πεταλούδες!Ίσως με άλλου χρώματος κορδέλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ήρθε η ώρα να βαπτιστεί κιόλας το μπουμπουκάκι σου;;; Και τα δύο είναι πολύ όμορφα, το πρώτο όμως νομίζω πως ταιριάζει περισσότερο σε μία μπουμπού!!!Με το καλό να ξεκινήσεις... Σας φιλώ, καλό βράδυ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εντυπωσιάστηκα!!!Τελικά πολύ καλά έκανες και το πήρες γιατί πιστεύω ότι θα μεγαλουργήσεις!!Δεν μπορώ να αποφασίσω αν και κλείνω λίγο προς τις πεταλουδίτσες!Θα το μελετήσω!Φιλάκια πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ, και το βλέπω που είναι κουκλί το μηχάνημα και θέλω να φτιάξω τόσα πράγματα!

      Διαγραφή
  5. Ευχαριστώ κορίτσια για την άμεση ανταπόκριση! Η αλήθεια είναι πως το ροζ σετάκι φαίνεται πιο φινετσάτο και περιποιημένο και μάλιστα ήταν και ο αρχικός μου στόχος. Αλλά η κολλητή μου Εύα φταίει που μου έβαλε την ιδέα για φράουλα, συν το γεγονός ότι το φορεματάκι της μπουμπούς θα είναι λευκό με κόκκινα λουλούδια. Ίσως συνδυάσω τα στοιχεία όλα λουλούδια, πεταλούδες και φράουλα με κάποιον τρόπο. Αλλά ο συνδυασμός κόκκινο - λαχανί με έχει κατακτήσει πλέον... Ακούω όμως και άλλες προτάσεις... :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα Κυριακή μου :) Ψηφίζω το πρώτο δαγκωτό :) αν και προσπαθουσα να καταλάβω τί δεν μου καθόταν καλά... τελικά νομίζω πως η κορδέλα στο προσκλητήριο είναι πολύ φαρδιά για το συγκεκριμένο μέγεθος προσκλητηρίου... Μπορείς να την αντικαταστησεις με κερομένο σπαγκάκι 2 χρωμάτων πχ κοκκινο λαχανί ή κόκκινο άσπρο και να βαλεις απο μια χαντρούλα στις άκρες. Ή ακόμα και με καρό κορδελίτσα κόκκινη. Καλές δημιουργίες σου εύχομαι με το bigshot και με το καλό η βάπτιση! Θα συνεχίσω να παρακολουθώ το Post σου μου αρέσει πολύ το θέμα σου!

      Διαγραφή
  6. Πολύ όμορφα και τα δυο! Λοιπόν, ψηφίζω φραουλίτσα, με παραπέμπει σε κάτι πολύ γλυκό, ζουμερό και ανοιξιάτικο... Θα έβαζα όμως άλλη κορδέλα, ίσως πιο μικρή, δεν ξέρω, - αυτή μου φαίνεται οτι "φωνάζει" και δεν χρειάζεται (let the φραουλίτσα do the talking!!!) Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τώρα λες για την πρόσκληση ή το τσαντάκι ή και τα δύο; Μάλλον πρέπει να βρω παρόμοια κάπως μικρότερη τελικά. Η πρόσκληση σίγουρα ζητάει μικρότερη...

      Διαγραφή
    2. Και για τα δυο λέω... Πολλές δουλειές άνοιξες Κυριακή μου, καλή δύναμη και καλή επιτυχία!

      Διαγραφή
  7. Ωραία! Παρήγγειλα και τα χαρτιά... Σκεφτόμουν μήπως για τους μεγάλους βάλω λουλουδούμπα και για τα παιδιά φραουλίτσα, στο τσαντάκι, έτσι για ποικιλία... Τώρα μένει το βιβλίο ευχών (ή τσάντα ή φράουλα) και, βέβαια, πολύ δουλειάααααααααα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. μ αρεσει περισσοτερο η φραουλιτσα ! ειναι πιο εντονη νομιζω κ το κοκκινο ειναι ομορφο, ζωντανο χρωμα. δεν σ εχω πει ακομα ευχαριστω για το βραβειο που μ εδωσες κ δεν εχω προλαβει να αναρτησω. θελω να σε ρωτησω που πηρες αυτο το μηχανηματακι που κανει αυτα τα σχεδια στο χαρτι? και χαρτια απο που παιρνεις? θελω να φτιαξω τα προσκλητηρια μου κ ειμαι ασχετη.ευχαριστω !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου! Με ρωτούσες για τα προσκλητήρια... Λοιπόν, εγώ παρήγγειλα χαρτιά από το Διονυσόπουλο (www.dionysopoulospapers.gr) όπου στα κόβει σχεδόν σε ότι μέγεθος θες (ορθογώνιο πάντα) και στα στέλνει. Χαρτιά έχει διάφορα, θα δεις και στο site. Για την άκρη θα χρησιμοποιήσω μηχανηματάκια χειρός punch αυτό:http://www.enjoyscrapping.gr/index.php?act=viewProd&productId=1223
      Αλλά μπορείς να σε παίρνει να φτιάξεις και πιο κυριλέ, αν είναι και για γάμο με το μηχάνημα αυτό: http://www.enjoyscrapping.gr/index.php?act=viewProd&productId=1765 (100ευρώ κάνει περίπου)
      και για παράδειγμα τη μήτρα αυτή:http://www.enjoyscrapping.gr/index.php?act=viewProd&productId=1773
      Εγώ πήρα μήτρα που κόβει τσαντάκια. Πάντως θέλει χρόνο και υπομονή η δουλειά. Θα σου μείνουν όμως τα μηχανήματα... Ρίξε μια ματιά και σε ότι άλλο μπορώ να βοηθήσω πες! Φιλιά!

      Διαγραφή